Belangrijke Update: Verbouwing van Dierenkliniek Marum-Grootegast

In onze toewijding om u en uw huisdieren de best mogelijke zorg te bieden, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we midden november gaan beginnen met de verbouwing van onze locatie voor gezelschapsdieren in Marum. Door deze verbouwing verbeteren we onze faciliteiten en kunnen we uw huisdieren een up to date omgeving bieden voor hun zorgbehoeften.

In de verbouwing van de toekomstige praktijk besteden we extra aandacht aan het creëren van aparte ruimtes voor honden en katten. Deze omgevingen zijn ontworpen om de stress van uw viervoeters te verminderen en hen een rustige, ontspannen plek te bieden tijdens hun verblijf bij ons. Daarnaast nemen we duurzame principes op in onze vernieuwde kliniek. Als onderdeel hiervan investeren we in energiezuinige technologieën en milieuvriendelijke behandelingsmethoden.

Gedurende de periode van de verbouwing, zullen we onze dienstverlening voortzetten vanuit twee plaatsen. Operaties worden uitgevoerd op de locatie in Grootegast (Hoofdstraat 168A, 9861 AM Grootegast) en andere behandelingen voor gezelschapsdieren vinden plaats in tijdelijke huisvesting op de parkeerplaats van DAP Marum. De huisvesting is volledig uitgerust om ervoor te zorgen dat uw huisdieren tijdens hun bezoek comfortabel en goed verzorgd worden. Paarden kunnen wij tijdens de verbouwing blijven ontvangen op de praktijk in Marum. Wij streven ernaar om in maart 2024 onze nieuwe praktijk te openen. 

We begrijpen dat deze veranderingen vragen kunnen oproepen, en we staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via 0594 641600. We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen zullen bijdragen aan betere zorg voor u en uw huisdieren.

Ons team van dierenartsen en ondersteunend personeel staat klaar om u en uw huisdieren te verwelkomen. 

Met vriendelijke groet,

DAC de Stellingwerven en DAP Marum 

Laatste blogberichten

Pyometra

We zien ze regelmatig op de praktijk; Honden met een Pyometra. Maar wat is dat? En waarom is het steriliseren van uw hond belangrijk? We vertellen er graag meer over in deze post.

Q-Koorts vaccinatiedagen 2024

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Q-koorts vaccinatiedagen. Woensdag 12 juni en 3 juli is het zover.

Vaccinaties Schapen & Geiten

Goede voeding en verzorging zijn belangrijk om uw schapen of geiten gezond te houden. Daarnaast kunnen verschillende vaccinaties ondersteunen in het voorkomen en beheersen van veel voorkomende ziektes. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, maakten onze dierenartsen een overzicht van de meest gebruikte vaccins bij schapen & geiten.