Zorgplan

Zorgplan

Voorkomen is beter dan genezen! Preventieve zorg voorkomt onnodig ongemak en hoge kosten. Onze praktijk vindt deze preventieve zorg belangrijk, we willen graag samen met u de kwaliteit van leven van uw huisdier verhogen en deze zorg zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij het zorgplan aan.

Wat is het zorgplan?

Door mee te doen aan het zorgplan zorgt u tegen een lager tarief samen met uw dierenarts optimaal voor uw huisdier. U ontvangt alle noodzakelijke preventieve behandelingen die uw hond of kat gedurende het jaar nodig heeft in één pakket, u kunt laagdrempelig de gezondheid van uw huisdier laten controleren en u spreidt de kosten over het jaar door een vast bedrag per maand te betalen.

Laagdrempelige gezondheidszorg en uitgebreide service

Het zorgplan is ontwikkeld om het u gemakkelijker te maken. Door de automatische herinneringen die u van ons ontvangt vergeet u nooit meer de belangrijke preventieve behandelingen of controles! Wij nodigen u 2x per jaar uit op de praktijk voor een gezondheidscontrole van uw huisdier. Tijdens een van deze controles krijgt uw dier zijn of haar vaccinaties toegediend. Door de regelmatige controles worden eventuele medische problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen.

Binnen het zorgplan ontvangt u de meest effectieve producten voor ontworming en de bestrijding van vlooien en teken afgestemd op uw situatie van uw huisdier. U ontvangt van ons elk kwartaal een herinnering wanneer er nieuwe producten gehaald en toegediend kunnen worden. Daarnaast kunt u op gratis assistentenconsult komen. Onze assistentes helpen u graag met bijvoorbeeld het knippen van de nagels, controle van het gebit of gewichtsbegeleiding. 

Puppy / Kitten plan

Voor het eerste levensjaar bieden wij een puppy of kitten plan aan. Natuurlijk bevat dit plan alle noodzakelijke preventieve zorg voor in het eerste jaar van uw nieuwe viervoeter. Zoals de basisvaccinatie en anti wormen, vlooien en teken middelen. Het kittenplan bevat daarnaast ook extra's zoals het chippen, registreren en 10% korting op sterilisatie of castratie. Wij vinden het daarnaast belangrijk om deze jonge dieren veel te zien en ze een fijne associatie te geven met de dierenartsenpraktijk! Daarom wordt u het eerste half jaar iedere maand uitgenodigd voor een puppy/kitten controle.

Basisplan

Voor dieren vanaf één jaar is er het basisplan. In dit plan zit de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscontrole, een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts en gratis assistenten consulten voor bijvoorbeeld het knippen van nagels. 

Bij het basisplan ontvangt u geen anti parasitaire middelen of ontworming. In plaats hiervan kunt u ontlasting langsbrengen voor onderzoek en krijgt u 10% korting op de aanschaf van middelen. 

Zorgplan plus

Het zorgplan plus bevat, net als het basisplan, de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscontrole, een extra gezondheidscontrole bij de dierenarts en gratis assistenten consulten. Daarnaast bevat het zorgplan plus ook alle anti parasitaire middelen en ontworming die uw dier nodig heeft. Hiervoor zult u elke 3 maanden een herinnering ontvangen.

Seniorplan

Wordt uw huisdier wat ouder dan houden wij graag een extra oogje in het zeil. Daarom bieden wij ook een senior plan aan. Wij doen dan jaarlijks een bloedonderzoek, bloeddrukmeting en urine onderzoek. Hiermee kunnen we in een vroeg stadium eventuele afwijkingen constateren. Denk hierbij aan nierfalen, suikerziekte of blaasontsteking. Hoe eerder deze aandoeningen ontdekt worden hoe beter ze te behandelen zijn.

 

Bent u op zoek naar een dierenarts in de regio Oosterwolde, Noordwolde of Marum? Bij Het Dierenartsencentrum is ieder dier welkom. Met praktijken in Oosterwolde, Noordwolde en Marum zijn we altijd dichtbij.

Uw dier, onze zorg!