Diersoorten die wij behandelen

Het Dierenartsencentrum is een gemengde praktijk. Dit betekent dat wij verschillende diersoorten behandelen: gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, schapen, geiten, alpaca's en paarden. In onze praktijk heeft elke dierenarts zijn of haar eigen specialisme, zodat we de beste zorg kunnen leveren aan iedere diersoort. Op onderstaande pagina's kunt u meer lezen over de verschillende diersoorten en de behandelingen die wij uitvoeren.

Gezelschapsdieren

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van verschillende soorten gezelschapsdieren. Hierbij kunt u denken aan honden, katten, konijnen, cavia's, ratten en hamsters.
Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden

Landbouwhuisdieren

Runderen, schapen, geiten en varkens die bedrijfsmatig gehouden worden, vallen onder landbouwhuisdieren. Onze landbouwhuisdierenartsen kunnen u niet alleen bijstaan met de juiste kennis en kunde wanneer een dier ziek is, maar staan u ook deskundig terzijde als het gaat om bedrijfsbegeleiding. In onze praktijk proberen we onze werkzaamheden zoveel mogelijk te verschuiven naar preventieve diergeneeskunde, waarbij we bijvoorbeeld rundveehouders helpen om een zo gezond mogelijke veestapel te hebben en te houden.

Paarden

Voor de behandeling van paarden en ezels kunt u terecht bij de paardendierenartsen van Dierenartsencentrum Equinoord. De behandelingen die wij kunnen uitvoeren variëren van klinische en/of röntgenologische keuringen, vaccinaties en kreupelheidsonderzoek tot castratie, gebitsbehandelingen en de mogelijkheid tot opname van patiënten op de kliniek.

Schapen, Geiten en Alpaca's

Bij Het Dierenartsencentrum behandelen wij zowel particulier als bedrijfsmatig gehouden kleinvee. Voor de beste behandeling van uw schapen, geiten of alpaca's ben u bij  Het Dierenartsencentrum aan het juiste adres. 

Bent u op zoek naar een dierenarts in de regio Oosterwolde, Noordwolde of Marum? Bij Het Dierenartsencentrum is ieder dier welkom. Met praktijken in Oosterwolde, Noordwolde en Marum zijn we altijd dichtbij.

Uw dier, onze zorg!